Avondkaart (vanaf 17.00 uur)

VOORAF

Stokbrood met kruidenboter
Nacho’s met tomaat, ui en gesmolten kaas uit de oven
Dagsoep
Tomatensoep
Mosterdsoep
Viskroketjes
Bietjescarpaccio met geitenkaas
Bladerdeeg-envelopje met geitenkaas, perzik,noten en honing
Rundercarpaccio met rucolasla, Parmezaanse kaas en pijnboompitten
Tapasschotel (2 pers.): tapenade, droge worst, kaas, olijven, augurk, kruidenboter en stokbrood

HOOFDGERECHTEN

Kapucijners met spek, ui, augurk en piccalilly
Kippenlevertjes met spek, ui en appel
Varkenshaassaté “Meisje Loos”
Kipfilet uit de oven met pesto, pijnboompitten en Parmezaanse kaas
Rundersukade met paddenstoelen
Biefstuk met jus

Zalmfilet met pasta
Roodbaars met pastinaakcreme
Gamba’s gebakken in knoflookolie

Bietenspaghetti met kastanje-paddenstoelen
Tagliatelle met verse groenten en kaas
Aardappelrösti met spinazie, paddenstoelen en oude kaas
Kaasfondue met diverse soorten brood en dipstengels

MAALTIJDSALADES

Gemengde sla met
– diverse soorten kaas, tomaat, rode ui, olijfjes en een dressing volgens eigen recept
– gerookte zalm, ei, rode ui, kappertjes komkommer en citroendressing
– gerookte kipfilet, komkommer, tomaat, rode ui, perzik en frambozendressing

VOOR DE KINDEREN

Vissticks, kroket, kipnuggets of kaassoufflé met frietjes en appelmoes
Twee flensjes (Veldt’s) met poedersuiker en stroop
Pasta met tomatensaus (en gehaktballetjes)

IETS LEKKERS NA

Kinderijsje
Twee bolletjes vanille-ijs met slagroom
Yoghurt met een zoete crunche
Dame Blanche
Chocomousse met bolletje vanille-ijs en slagroom
Bolletje vanille-ijs “verdronken” in amaretto en espresso
Vanille-ijs met advocaat en slagroom
Koffie met zoete lekkernijen
Koffie met ‘iets erin’ of ernaast (tia maria, grand marnier, whisky, beerenburg of cointreau)

Speciale dieetwensen? Glutenvrij of allergieën?
Laat het ons weten. Onze koks overleggen graag met u.