Avondkaart (vanaf 17.00 uur)

VOORAF

Stokbrood met kruidenboter
Nacho’s met tomaat, ui en gesmolten kaas uit de oven
Dagsoep
Tomatensoep
Mosterdsoep
Paddestoelen met kruidenboter en kaas uit de oven
Rundercarpaccio met rucolasla, Parmezaanse kaas en pijnboompitten
Met risotto gevulde paprika

HOOFDGERECHTEN

Kapucijners met spek, ui, augurk en piccalilly
Kippenlevertjes met spek, ui en appel
Varkenshaassaté “Meisje Loos”
Kipfilet uit de oven met pesto, pijnboompitten en Parmezaanse kaas
Varkenshaasmedaillons met champignon-roomsaus
Biefstuk met jus

Snoekbaars met mosterdsaus
Forel uit de oven
Gamba’s gebakken in knoflookolie

Risotto met paddestoelen en noten
Tagliatelle met verse groenten en kaas
Aardappelrösti met spinazie, paddenstoelen en oude kaas
Kaasfondue met diverse soorten brood en dipstengels

MAALTIJDSALADES

Pastasalade met rucola, geitenkaas, cherry griltomaatjes en rucola-walnootpesto
Gemengde sla met gerookte zalm, ei, rode ui, kappertjes komkommer en citroendressing
Gemengde sla met diverse soorten kaas, tomaat, rode ui, olijfjes en een dressing volgens eigen recept

VOOR DE KINDEREN

Vissticks, kroket of kaassoufflé met frietjes en appelmoes
Kleintje pizza of kleintje macaroni
Twee flensjes (Veldt’s) met poedersuiker en stroop
Kipnuggets met frietjes en appelmoes

IETS LEKKERS NA

Kinderijsje
Twee bolletjes vanille-ijs met slagroom
Dame Blanche
Twee flensjes (Veldt’s) met vanille-ijs en slagroom
Chocomousse met bolletje vanille-ijs en slagroom
Bolletje vanille-ijs “verdronken” in amaretto en espresso
Vanille-ijs met advocaat en slagroom
Koffie met zoete lekkernijen
Koffie met ‘iets erin’ of ernaast (tia maria, grand marnier, whisky, beerenburg of cointreau)

Speciale dieetwensen? Glutenvrij of allergieën?
Laat het ons weten. Onze koks overleggen graag met u.