Daar was laatst….

In het hart van watersportdorp Woudsend, pal tegenover de jachthaven, treft u het sfeervolle grand-café restaurant Meisje Loos. Meisje Loos bestaat sinds 2007 en is intussen een begrip geworden in Woudsend.

Maar Meisje Loos is meer dan een restaurant. Meisje Loos staat ook voor romantisch overnachten. U kunt kiezen uit een luxe hotelkamer of een wat eenvoudiger kamer die meer de naam ‘bed & breakfast’ verdient.

Meer informatie over de kamers vindt u onder de functieknop hotel.

De kamers kunnen ook worden gehuurd als groepsaccommodatie. In dat geval beschikt u over een royale huiskamer met KTV, CV en een houtkachel, een moderne open keuken en een terras op het westen met uitzicht op de jachthaven.

Voor meer informatie zie de functieknop groepsaccommodatie.

En tenslotte is Meisje Loos ook en-zo: U kunt bij ons een feestje geven of in stijl komen vergaderen. Ons motto is: de klant is koning! We beschikken over flink wat ruimte, dus er is veel mogelijk.

En voor wie op zoek is naar een bijzonder groepsuitje: Wat dacht u van een vaar- en diner arrangement, een zangweekend of een geheel eigen weekend op maat? Neem contact op met Anuscka de Man en zij bedenkt samen met u een originele formule.

Mail naar info@meisjeloos.nl.

Openingstijden

Het restaurant is geopend van eind april tot half september.
in het voor- en na seizoen zijn we geopend op vrijdag, zaterdag en zondag en
in het hoogseizoen (eind juli tot eind augustus) op alle dagen van de week m.uv maandag.

De openingstijden per dag zijn
* dinsdag t/m zaterdag vanaf 4 uur
* zondag vanaf 11 uur

De hotelkamers en de groepsaccommodatie zijn ook buiten het seizoen beschikbaar.